Back to top

Aquest diumenge, Sa Xaranga des Xubec a l'AgroMaó

Sa Xaranga des Xubec

Aquest diumenge, 21 de maig, Sa Xaranga des Xubec animarà el mercat agrari setmanal AgroMaó, a partir de les 12h a la Plaça Reial de Maó. Coincidint amb el Maó+Flors, pot ser una bona oportunitat per a passejar pel centre de la ciutat, escoltar bona música i adquirir productes de finques que fan una gestió responsable.

El mercat de productors agraris que surt cada diumenge al centre de Maó (carrers Nou i Arravaleta) està format de parades amb compromís ambiental. Entre elles, n'hi ha tres que tenen un acord de custòdia del territori signat amb el GOB, que permet gestionar les seves terres respectant els valors essencials per a la biodiversitat i el paisatge de Menorca i, a més, compten amb la certificació d'agricultura ecològica.

Comprant directament als productors/es, s'aconsegueix també millorar la rendibilitat de les finques agràries de l'illa i aconseguir productes de proximitat, de temporada i saludables.

Aquest acte s'emmarca dins el programa de custòdia agrària amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca i l'Ajuntament de Maó.

Comentaris

Festa a Sant Lluis

Dissabte mati estaran a Sant Lluis a les.1230h celebrant la festa de la primavera, també ho podrieu anunciar, no només lo q fan a Mao

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.