Back to top

Aquest diumenge, jornada de voluntariat as Capell de Ferro

Plantes exòtiques que s'escampen

Diumenge, 13 de març, es realitzarà una jornada de voluntariat a la finca Es Capell de Ferro. Coincidint amb el Dia de les Espècies Autòctones, el grup de voluntaris/es ajudarà en l'eliminació de plantes crasses exòtiques, que fa anys es van sembrar prop de les cases com a decoració, i que amb el temps s'han escampat, invadint espais i la vegetació pròpia de la zona.

El punt de trobada serà a les 8.30h a l'aparcament de la Sínia des Cuc, per a compartir cotxes i anar cap a la finca. A mig matí, s'oferirà a les persones participants un bon berenar per a carregar les piles. L'activitat està prevista que finalitzi a les 13.30h.

Si voleu participar a aquesta activitat, vos heu d'apuntar telefonant al GOB (971350762) o enviant un correu electrònic a custodia@gobmenorca.com, especificant quanta gent sereu.

Aquesta jornada s'emmarca en el projecte "Tejiendo Redes para la custodia del territorio" que desenvolupa la Xarxa de Custòdia de Catalunya amb la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa", i que ha organitzat pel Dia de les Espècies Autòctones més de 30 activitats a espais amb acord de custòdia arreu de l'estat espanyol.

Comentaris

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.