Back to top

Aquest diumenge, excursió per conèixer plantes

El safrà bord (Colchicum filifolium), floreix espectacularment a la tardor

Diumenge que ve, 20 d'octubre, el grup de botànica del GOB i IME hem organitzat una excursió pública per conèixer les plantes dels voltants de Cala Pudent. La sortida serà a les 9 h del matí des de l’aparcament de la platja de Son Saura del Nord (Son Parc). És oberta a tothom, gratuïta, i no és necessari apuntar-se. Es preveu acabar cap a les 13:30 h.

La tardor és una època interessant per veure algunes plantes que floreixen només en aquest temps, com el safrà bord o els llirets de Sant Miquel. La zona que visitarem és especialment important també per la gran quantitat de plantes endèmiques que hi viuen: socarrells, coques marines, rapes, territjols...

La dificultat és mitja-baixa. Hi pot haver algun tram pedregós o amb una mica de pendent. Es recomana calçat adequat per caminar.

Comentaris

Punt de trobada

El punt de trobada és a l'aparcament que hi ha a l'extrem de ponent de la platja (arribant a la platja cap a l'esquerra). No hem organitzat punts de trobada a cap altra a lloc, però evidentment animam a compartir cotxe.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.