Back to top

Aquest diumenge celebram els 5 anys de l'AgroMaó amb swing!

Concert de Swing i senalla que es sortejarà

En el marc de la promoció de productes de custòdia agrària, que provenen de la xarxa de finques agronaturals que mantenen el paisatge i la biodiversitat de Menorca, i per celebrar els 5 anys del mercat AgroMaó, aquest diumenge, 24 d'abril, el GOB organitza un concert amb el grup The Swing Crusaders amb demostració de ball de lindy hop, a les 12h a la plaça Reial de Maó.

L'abril de 2011 va començar l'aventura de l'AgroMaó, el mercat agrari ubicat a la plaça Reial, que acull finques amb un aval de bones pràctiques, ja sigui perquè tenen un acord de custòdia agrària, el certificat d'agricultura ecològica o que reben el CARB. Durant aquests cinc anys, el mercat s'ha anat consolidant, i és parada obligada de cada diumenge per a moltes persones que s'han acostumat a consumir aquests productes frescos de proximitat i responsables ambientalment.

A més, a partir d'aquest diumenge i fins al mes de juny, es sortejarà cada setmana una senalla per a la compra entre els clients de l'AgroMaó. Aquesta setmana, sortejarem una senalla pintada, adquirida a la botiga Sango's del Mercat des Claustre.

Aquesta activitat s'emmarca dins el programa de custòdia agrària amb el suport del Consell Insular de Menorca i l'Ajuntament de Maó.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.