Back to top

Aquest dissabte, segona jornada del Seminari

Primera jornada del seminari
Aquest dissabte, 13 de febrer, tindrà lloc la segona jornada del Seminari Agricultura i Medi Ambient, al Centre de Convencions des Mercadal, a partir de les 9.30h. Encara sou a temps d'apuntar-vos.

En aquesta ocasió, coneixerem l'experiència de l'Agència Local de l'Energia d'Osona, a càrrec de Gil Salvans. Amb l'objectiu de millorar l'eficiència i l'estalvi energètic, i promocionar les energies renovables, l'Agència ha treballat per a la instal·lació de calderes de biomassa als ajuntaments de la zona, dinamitzant empreses i professionals locals en l'extracció i processament d'aquest recurs.

A més, s'explicaran dues iniciatives agràries de Menorca. La primera, la producció de safrà a l'illa a través de l'experiència d'iSafra que ha apostat per un producte diferenciat, i després, coneixerem la gestió de la finca Son Tarí Nou de Ciutadella, en la producció de pollastres ecològics i amb acord de custòdia.

Com veis, un programa ben interessant, dirigit a tothom que estigui interessat en el món agrari i en l'estreta relació d'aquest amb els valors naturals que ens envolten. Recordeu que us heu d'apuntar amb antelació a l'oficina del GOB de Maó (Camí des Castell, 53), per telèfon al 971350762 o per correu electrònic a: custodia@gobmenorca.com. S'ajunta el tríptic amb la programació del seminari.

Aquesta activitat s'emmarca dins el programa de custòdia agrària del GOB, amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.