Back to top

Aquest dissabte, juga amb els aliments sostenibles!

Un twistter adaptat

Aquest dissabte, el GOB se suma a la campanya europea “Per una bona alimentació i una bona agricultura”. Es tracta d’una campanya que reuneix agricultors, consumidors i activistes que fan una crida per un canvi fonamental en les polítiques agràries i en la manera que es produeixen i consumeixen els aliments.

En aquest cas, ens dirigim cap a petits i grans i proposam jocs per a aprendre de manera divertida sobre les varietats locals, les races autòctones i el calendari dels aliments. Qui passi el dia 27 d’octubre, entre les 10h i les 13h, pel pati del Mercat des Claustre de Maó, podrà passar una bona estona jugant al Twistter i la Oca dels aliments sostenibles.

L’activitat s’organitza, juntament amb Justícia Alimentària, i s’emmarca dins la III Mostra d’Entitats de Menorca, organitzada pel Fòrum ETS. Així, a part dels jocs dels aliments, durant tot el matí podreu conèixer diferents entitats de l’illa i la tasca que fa cada una d’una manera dinàmica. A partir de les 10h del matí, les entitats han organitzat tallers, demostracions i espectacles per a difondre la seva activitat. A les 13h es podrà gaudir d’un concert d’Estraperlo i a partir de les 14h, per concloure la Mostra, hi haurà un dinar d’arròs de la terra, fet per Miquel Mariano i l’associació Fra Roger.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.