Back to top

Aquest dissabte es celebrarà el congrés del GOB Menorca

Aquest dissabte dia 19 estan convidades totes les persones associades al GOB Menorca al seu VIè Congrés. Tindrà lloc a Akelarre (Moll de Ponent, 41. Port de Maó). Les persones que hi vulguin assistir s’han d’apuntar prèviament, per preveure detalls d’organització.

El Congrés començarà a les 9:30 del matí, i durarà tot el dia. Trobareu el programa adjunt al final d’aquesta nota. Es tractaran quatre temes, amb la idea de definir les línies d’actuació al respecte.

-GOB Menorca i activitats econòmiques: es discutirà de quina manera el GOB pot ajudar a que les empreses es vagin fent cada vegada més ecològicament sostenibles, seguint els plantejaments de l’economia social i circular. Com potenciar el consum responsable entre les persones, que beneficia a les empreses amb un compromís social i ambiental.


-Respostes a la pressió difusa sobre els espais naturals: Una problemàtica accentuada els darrers anys és l’impacte que reben els espais naturals per sobrefreqüentació de gent. Cada vegada es desenvolupen més activitats de lleure al medi natural, no sempre de manera prou respectuosa. Cercarem centrar el problema i definir quin tipus de propostes ha de fer el GOB per fer compatible el gaudi dels espais naturals amb la seva conservació.


-Noves vies de finançament de projectes ambientals: poder disposar de recursos econòmics suficients és necessari per a tirar endavant projectes en benefici del medi ambient. Explorarem les possibles vies de finançament per aconseguir la viabilitat d’aquests tipus de projectes.


-El GOB Menorca i la comunicació: la nostra associació realitza moltes activitats i planteja moltes propostes en benefici del medi ambient i la societat. Debatrem com es pot millorar la manera de fer arribar a la gent els nostres punts de vista i contribuir d’aquesta manera a un diàleg constructiu per a millorar la compatibilitat de les activitats humanes amb la conservació de la naturalesa.

Al congrés hi poden participar totes les persones associades al GOB Menorca. És necessari apuntar-se, a l’adreça administracio@gobmenorca.com o bé al telèfon 971 350 762, abans de dijous 17. Les conclusions que s’aprovin en el congrés marcaran les actuacions del GOB Menorca en els pròxims anys, per tant esperam tenir una bona participació per a que siguin el fruit d’uns debats enriquidors amb diversitat de punts de vista.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.