Back to top

Aquest dissabte, assemblea del GOB Menorca

El GOB Menorca convoca a les persones associades aquest dissabte que ve, 29 de maig, a la seva seu de Maó. Bàsicament es tracta d’aprovar els comptes de 2020 una vegada ja auditats, i puntualitzar la redacció d’alguns articles dels estatuts.

Aquestes són les convocatòries:

-Assemblea General Insular Ordinària del GOB Menorca
Dissabte 29 de maig, a les 18:50 h en primera convocatòria, i a les 19 h. en segona, a la sala d'actes del Molí del Rei, Maó (Camí des Castell, 53).


       ORDRE DEL DIA
  1. Lectura i aprovació, si és procedent, de l'acta anterior.
  2. Presentació i aprovació, si és procedent, dels comptes auditats de 2020.
  3. Propostes i preguntes.


 Seguidament a l’assemblea anterior, el mateix dia i lloc, es convoca


-Assemblea General Insular Extraordinària del GOB Menorca
Dissabte 29 de maig, a les 19:20 h en primera convocatòria, i a les 19:30 h. en segona, a la sala d'actes del Molí del Rei, Maó (Camí des Castell, 53), amb un únic punt a l’ordre del dia.


      ORDRE DEL DIA
  1. Modificació puntual d’estatuts: Modificació de la redacció de l’article 2, punts 1, 5 i c, amb l’única finalitat de remarcar que la investigació és un dels objectius, estratègia i activitat del GOB.

 

Esperam la vostra participació

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.