Back to top

Aquest dimecres presentació del llibre sobre les plantes silvestres comestibles

 

Atracant-se el dia del llibre, aprofitem per fer una presentació de la publicació Plantes Silvestres Comestibles de Menorca, reeditat recentment. Serà aquest dimecres 20 a les 19:30 h al Molí del Rei (Camí des Castell, 53 de Maó).

El llibre és una guia que presenta 290 espècies de plantes silvestres comestibles de Menorca, explicant quines parts de la planta es poden aprofitar i de quina manera. Està il·lustrat amb 300 fotografies. Està en català però indica també els noms populars en castellà i anglès, a més del nom científic. Aquesta reedició respon a una demanda dels nostres assistents a excursions i cursets de plantes, de clients de Es Viver Plantes de Menorca i altres persones que s'han interessat per aquest llibre. Actualment hi ha un creixent interès per la cuina amb plantes silvestres, no tan sols en la recuperació d'usos passats, sinó també per l'experimentació amb elles en la gastronomia d'avantguarda.

El llibre dóna consells per fer un ús responsable de les plantes, i de com recol·lectar-les tenint cura de no malmetre les seves poblacions.

El GOB agraeix l'ajut en l'edició a la Conselleria de Medi Ambient i Reserva de Biosfera del Consell Insular de Menorca.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.