Back to top

Aquest dimarts, amollada de polls de mussol al Toro

Cries de mussol al moment de ser recollides

Aquest dimarts els voluntaris del Centre de Recuperació de Fauna Silvestre del GOB amollaran les cries  de polls de mussol orfes que han ajudat a criar enguany.

Els mussols (Otus scops) tenen el costum de criar dins les poblacions. Quan abandonen el niu sense haver après encara a volar corren molt de perill, degut al trànsit i als animals domèstics. Gràcies a la feina dels voluntaris aquests ocells són recollits, acabats de criar i entrenats al Centre de Recuperació per a poder subsistir en llibertat. Enguany de moment n'hem recollit 30 d'aquests polls.

La trobada serà a les 19,30 hores d'aquest dimarts, 29 de juliol, al Toro. Podrem veure com aquestes aus poden retornar finalment al seu hàbitat natural, gràcies a la feina dels voluntaris.

El Centre de Recuperació funciona amb la supervisió del COFIB, entitat que coordinada la recuperació de la fauna silvestre a les Illes Balears. Està finançat parcialment pels ajuntaments des Mercadal i de Maó i el Consell Insular. Tot i així necessita de més ajuda per continuar amb aquesta tasca. Per aquest motiu pots col·laborar participant en la campanya d'apadrinament, de manera que tothom que vol pot apadrinar 1 m2 del Centre.

El Centre es pot visitar tots els fosquets d'estiu, de dilluns a dissabte a partir de les 18 h, a les Pedreres de s'Hostal de Lithica.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.