Back to top

Aquest dijous, xerrada "Energia i viabilitat econòmica de la ramaderia"

Cartell de la xerrada

Aquest dijous, 10 d'agost, ens plau convidar-vos a la xerrada "Energia i viabilitat econòmica de la ramaderia: el cas de la Cooperativa Crica", que tindrà lloc a les 12h, a la Cooperativa del Camp, a Ciutadella (C/Industrial s/n POICI), a càrrec de Marga Mediavilla, professora de la Universitat de Valladolid i membre del Grup d'Investigació en Energia i Dinàmica de Sistemes de la mateixa.

La Cooperativa Crica (única ramaderia de producció de llet de vaca ecològica de Castella i Lleó) compta amb una petita ramaderia i una petita fàbrica d'elaboració, i destaca per la quantitat de llocs de feina que és capaç de generar a partir de la seva petita producció (6 llocs de feina a temps complet en aquests moments). Què fa que la Cooperativa Crica sobrevisqui en aquests moments en què les ramaderies de llet de tot l'estat estan en situació crítica? En què influeix l'energia per aconseguir la viabilitat de la ramaderia? I el canvi climàtic?

Marga Mediavilla donarà llum a aquestes preguntes gràcies a l'estudi, que han realitzat el grup d'investigació, on comparen la gestió que es fa a la Cooperativa Crica amb la que es desenvolupa en una explotació agroindustrial.

L'acte està organitzat per la Cooperativa del Camp, VSF Justícia Alimentària, el GOB i les Directrius Estratègiques de Menorca.

Comentaris

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.