Back to top

Aquest dijous, últim dia d'activitats en família a l'Hospital d'Animals!

El taller d'estampació de samarretes, tot un èxit d'aquest estiu
També hem après moltes coses sobre les tortugues

Aquest proper dijous 25 d'agost, de 18.00 a 20.00 hores, celebrem la festa de comiat de les activitats en família al Centre de Recuperació de Fauna Silvestre.

Podreu seguir visitant les instal·lacions del Centre tot el setembre, però amb aquesta jornada posarem fi a les activitats en família que hem desenvolupat durant tots els dijous dels mesos de juliol i agost. Aquestes activitats han estat variades i temàtiques i han volgut donar a conèixer diferents espècies silvestres de l'Hospital, com són les tortugues, els calàpets i els ocells.

Aquest dijous donarem el toc final a aquests dos mesos d'activitats amb una festa de comiat on no hi faltarà un fotocol faunístic i el ja famós taller d'estampació de samarretes, entre d'altres sorpreses.

Vine i passa-t'ho bé tot visitant els animals de l'Hospital d'Animals. Cada any  el Centre atén devers d'un milenar d'animals ferits. Necessitam la vostra ajuda per a poder donar una segona oportunitat a tots aquests animals. Vine, deixa la teva donació, apadrina un metre quadrat del Centre i fes-te voluntari.

Tots podem col·laborar!

 

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.