Back to top

Aquest dijous 29 comença l'Escola de Ciutadania

Aquest dijous 29 de maig comença el cicle de tallers de participació ciutadana, Participar per transformar. Com fer-ho?

L’auge de la mobilització ciutadana que hem viscut en els darrers anys és una llavor d’esperança per avançar cap a un progrés real de les societats. Moltes vegades però, desconeixem les vies que la ciutadania pot utilitzar per a fer valer la seva opinió.

Per aquest motiu, una iniciativa del Fòrum ETS Menorca pretén crear un espai d'aprenentatge i de debat sobre les diferents eines de participació ciutadana existents al nostre abast i enfortir-nos com col·lectius ciutadans motivats per a la transformació social.

La primera de les sessions serà aquest dijous 29 de maig a les 19.30 hores al Molí del Rei (Camí des Castell 53, Maó), i té per nom “Moure'ns pel món públic. Desfent l'entrellat.” La idea és que entenguem fàcilment com s'organitzen els diferents nivells administratius des del punt de vista del ciutadà menorquí i puguem establir la relació directe entre què és el que necessitam i volem i on ens hem de dirigir.

Cada sessió inclou també un cas pràctic, en aquesta sessió es parlarà dels canvis competencials que introdueix la reforma de l’administració local i la repercussió social que tindrà.

Les tres sessions restants tindran lloc els propers dijous 5, 12 i 19 de juny al mateix horari i lloc.

Per participar-hi només cal venir.

Si ets docent i t'interessa obtenir una hora de formació permanent al professorat, pots fer-nos-ho saber a forumetsmenorca@gmail.com

Aquest dijous tornam a escola per fer sentir la nostra veu.

Consulta el cartell i díptic per a més informació.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.