Back to top

Aquest cap de setmana, caminada per la carretera

Ja és tot a punt per fer la caminada per relleus a la carretera general. Cal mobilitzar-se ara per evitar les grans rotondes a diferent nivell que el Consell Insular vol instaurar al llarg de tota la carretera.

Horaris i punts de trobada

 • La caminada s'ha organitzat en diferents trams consecutius, de manera que cadascú es pot apuntar al tram que millor li convengui. El dissabte es caminarà de Ciutadella fins Alaior. I el diumenge, d'Alaior fins al Consell Insular.
 • El primer punt de partida és la plaça del Born de Ciutadella. El dissabte, a les 10 hores. Els Escoltes de Menorca coordinaran aquest tram.
 • En arribar al castell de dalt la Costa Nova s'aprofitarà per tornar ajuntar la gent i es trobarà un grup de relleu. Devers les 12:15 h es continuarà la caminada. Aquest tram el coordinarà la Federació d'Associacions de Vesins.
 • A Ferreries es farà una aturada per dinar a la plaça de l'Oar. A les 15:30 h es recuperarà la marxa en un tram que ara coordinarà el GOB.
 • Finalment, s'estima sortir des Mercadal a les 17:45 h de la plaça Pere Camps. Aquí coordinarà l'Associació de Productors d'Agricultura Ecològica de Menorca.
 • El diumenge matí, es sortirà a les 9 h d'Alaior, de la plaça Constitució. Per aquelles persones que no puguin caminar tant, hi haurà un segon punt de trobada en el Poliesportiu de Maó, cap a les 11:15 h.

Arribada a la plaça Biosfera

 • S'estima arribar a les 12 hores a la seu del Consell Insular. És important convocar al màxim de gent a la plaça Biosfera. És el moment adequat per aquelles persones que es solidaritzen amb la causa però no poden caminar. També per aquells que hagin caminat el dia anterior i ja no es trobin amb forces de tornar-hi.
 • Veniu a rebre els caminants. Convidau més gent a que s'hi sumi. Es llegiran uns parlaments i es farà entrega de la reivindicació al President del Consell, a més d'alguna acció entretinguda.

Aspectes organitzatius

 • Convé que tothom que pugui dugui armilla reflectant.
 • Els menors han d'anar acompanyats.
 • Les entitats participants tindran gent davant i darrere de cada tram, per a cobrir qualsevol eventualitat. Però com que és impossible saber la gent que participarà en cada tros, cadascú s'ha d'organitzar el sistema de retorn a partir de familiars, amics o transport públic.
 • Recordau que també s'estan recollint firmes i enviant missatges a Santiago Tadeo perquè el projecte sigui reconsiderat. Més de 2000 persones ja ho han fet. Podeu signar o convidar altra gent a que ho faci en aquest enllaç.

Comentaris

Caminada

Us acompanyo amb la intenció perquè l'artrosi dels genolls no m'ho deixa fer presencialment. Salut i sort!

Caminada

No hi podré ésser però el desig és que tingueu moltíssima gent. Són cabuts i costarà, però el sentit comú ha de triomfar.Endavant!

SURTIDA DEL POLIESPORTIU

M ´EGRADARÍA VE VINGUT DESDE ALAIOR FINS MAÓ EL DIUMENGE, PERO PROBLEMES DE SALUT M ´HE IMPEDEIXEN CAMINAR TANT , AIXI I TOT HUS ESPARERÉ AL VOLTANT DE LES 11 H AL POLIESPORTIU MUNICIPAL DE MAHÓ PER VENIR FINS SA PLAÇA BIOSFERA

caminada

Está bé sa idea de sumar-se a partir des Poli,de MAO per els que no poden caminar... A!! Jose Luis,ahuriem de mirar de no fer tantes faltes d'ortografía .Sigui sa llengua que sigui

carretera general

Cosider al conseller de movilitat una persona assenyads,honrada i oberta, que escolta i es considerada amb sa gent,Esper que també tengui en compte les opinions de tants i tants que esteim en contra d'aquest macro-projecte que consideram desmesurat i desproporcionat amb les reials necessitats de Menorca.Gràcies GOB.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.