Back to top

Apunteu-vos al voluntariat agrari de diumenge 15

Aquest proper diumenge, 15 d’octubre, es realitzarà una jornada de voluntariat a una finca agrària de Maó que té acord de custòdia del territori signat amb el GOB.

El grup de voluntaris/es ajudarà en la recuperació d’una tanca per a la pastura natural del bestiar, que està en règim extensiu. Les zones de pastura d'aquest estil compten amb uns valors naturals molt importants, que depenen precisament de la presència periòdica de bestiar.

El punt de trobada serà a les 8.30h a l'aparcament de la Sínia des Cuc, per a compartir cotxes i anar cap a la finca. Per aquells que no vinguin de la zona de Llevant, el punt de trobada serà a l’aparcament del poblat de Talatí de Dalt a les 8:50. A mig matí, s'oferirà a les persones participants un berenar de productes locals. L'activitat està prevista que finalitzi a les 13.30h.

Si voleu participar a aquesta activitat, vos heu d'apuntar telefonant al GOB (971350762) o enviant un correu electrònic a custodia@gobmenorca.com, especificant quanta gent sereu.

Aquesta jornada s'emmarca en el projecte "Custodiant el canvi. Resiliència climàtica en la custodia agrària" que desenvolupa el GOB Menorca amb el suport de la Fundación Biodiversidad, depenent del Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient, i amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.