Back to top

Apunta't a la trobada d'associacions a Son Putxet

La trobada és dissabte a Son Putxet

Com a acte de cloenda de les jornades “Estratègies de les associacions per a un nou escenari” que ha organitzat el Fòrum d’ONG de Menorca durant aquest mes d’octubre, el proper dissabte 27 de 10h a 20h tindrà lloc al casat de Son Putxet una trobada d’associacions.

Els tres tallers realitzats anteriorment han aportat noves idees en gestió organitzativa. Ara és l’hora de discutir-les i de trobar les maneres de fer-les efectives. I aquest procés es farà entre tots els assistents, i és que el futur de l’associacionisme passa per la col·laboració i el treball conjunt. Per tant, la jornada del proper dissabte vol esdevenir un espai de trobada, de reflexió i de solucions per a totes aquelles persones que volen construir un futur millor per a la nostra comunitat.

Amb aquests propòsits, la jornada tindrà tres parts. A l’inici, es realitzarà una dinàmica per tal de donar a conèixer les associacions presents. I és que l’atomització del teixit associatiu ha generat un desconeixement de la realitat que viuen els uns i els altres. En la segona part, hi haurà un ponència a càrrec del politòleg i conflictòleg Xavier Pastor sobre les estratègies a seguir per part de les associacions, amb una posterior tertúlia amb els assistents. Finalment, en la tercera part que tindrà lloc després de la pausa per dinar, es discutirà conjuntament la manera de millorar la col·laboració entre les associacions que possibiliti aplicar les idees sorgides dels taller.

Prèviament o durant el curs de debat, s’explicarà l’origen i la tasca duta a terme per l’Associació per al Foment de la Responsabilitat Social Empresarial de Menorca i pel Fòrum d’ONG de Menorca com a espais de col·laboració existents.
A fi que els debats siguin fluids i profitosos, comptarem amb els dinamitzadors Aina Tejero i Silve Pons.

Aquesta jornada va dirigida a les associacions i totes aquelles persones interessades en contribuir a enfortir la societat civil. Per motius organitzatius, es prega que s’inscriguin prèviament enviant un correu a l’adreça electrònica forumongs@gmail.com, indicant nom, llinatge i adreça electrònica personal. Per dinar cadascú haurà de portar menjar per compartir-lo. Per cobrir despeses, es demanarà una col·laboració de sis euros (excepte menors d’edat). Més informació a la pàgina web del Fòrum http://forumongmenorca.org/

                                                                          Fórum d'ONG de Menorca

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.