Back to top

Apunta't a la jornada de voluntariat agrari del pròxim diumenge

Aquest pròxim diumenge matí, dia 29, s'està organitzant una jornada per anar a ajudar una finca de Maó que té signat acord de custòdia amb el GOB. Buscam gent que s'hi vulgui apuntar.

Cada vegada són més les explotacions agràries que aposten per a diversificar la seva producció i cercar maneres de fer-la compatible amb el medi ambient. Els acords de custòdia del territori s'orienten a treballar conjuntament per a poder mantenir tan els valors ambientals com l'activitat agrària al camp.

Una de les col·laboracions que s'estableixen són algunes jornades de voluntariat agrari, que permeten ajudar els pagesos a dur endavant tasques que requereixen de moltes mans. Aquestes jornades són una gran oportunitat per a conèixer de primera mà la realitat del món agrari actual, les seves problemàtiques de viabilitat i les millores que es poden dur a terme per ajudar el medi ambient i donar un valor afegit als productes.

També són un magnífic espai per a fer amistat amb persones amb inquietuds similars.

La gent interessada s'ha d'apuntar enviant un correu a custodia@gobmenorca.com i rebran informació del detall dels horaris (serà només pel matí) i de l'organització. Hi ha temps per apuntar-se fins dijous matí, dia 26.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.