Back to top

Aprofiteu les beques per les jornades La Mar de Futur

Gràcies a la col·laboració de patrocinadors s'habiliten unes beques de fins el 60 % de la matrícula, a les jornades La mar de futur, que es celebren els pròxims 12 i 13 de maig al Llatzeret i les salines de la Concepció.

La gent interessada ha d'enviar un correu a custodia@gobmenorca.com detallant el seu camp de professió i la motivació per sol·licitar la beca. Les peticions, que tenen places limitades, seran analitzades per ordre d'arribada.

La mar de futur és una trobada on es mostraran diferents experiències inspiradores de noves economies relacionades amb el mar. El món necessita una economia molt més compromesa amb els reptes ambientals i hi ha gent que ho practica amb molt d'èxit.

Reflexionar sobre aquesta qüestió tan transcendent, conèixer aplicacions pràctiques i poder debatre amb els ponents respecte de les dificultats i oportunitats que s'hi veuen, és el que ofereixen aquestes jornades que es celebren a llocs que també tenen molt a veure amb els continguts.

Les persones que es vulguin apuntar directament, sense necessitat de tramitar beca, trobaran tota la informació clicant en aquest formulari d'inscripció

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.