Back to top

Aposta per la pagesia sostenible. Tots hi guanyam.

La crisi sanitària provocada pel Covid-19 s’està resolent, però la crisi econòmica que se’n derivarà, no ha fet més que començar. És hora que ens plantegem quin model econòmic i social volem. Les nostres decisions de compra són una eina de canvi, a través d’elles podem donar suport a un o altre model.

Els productes de Custòdia Agrària són saludables, estan produïts de manera respectuosa amb el medi ambient, i fomenten l’economia local. Són una aposta segura per la sostenibilitat, tant econòmica, social com mediambiental de l’illa. A què esperes a sumar-t’hi?

Durant aquest proper mes, tots aquells que compreu productes de Custòdia Agrària podreu participar en un concurs. Es tracta de publicar fotos a les xarxes socials de la compra que heu fet, o d’un plat que hagueu preparat amb els aliments comprats. Heu d’etiquetar el GOB (@GOBMenorca i #CustòdiaAgrària), el nom de la finca a qui heu comprat i el concurs (#medfoodheroes i @rootedeveryday). S’elegiran dues fotos d’entre totes les publicades, les quals guanyaran un lot de productes de custòdia cadascuna. Les fotos es poden publicar des d’avui, 12 de maig, i durant un mes, fins dia 12 de juny.

Comprar productes de Custòdia Agrària és molt fàcil. Pots fer-ho a mercats agraris i algunes botigues, i, ara més que mai, pots fer la teva comanda a domicili. En aquest enllaç pots veure un llistat amb els productes disponibles aquesta setmana.

Aquesta acció s’emmarca en una iniciativa a nivell mediterrani per celebrar l’alimentació sostenible, la qual a Menorca s’identifica amb els productes de Custòdia Agrària. Cal recordar que els productors adherits al programa de Custòdia Agrària signen un Acords de Pràctiques Agràries Sostenibles amb el GOB Menorca, a través del qual es comprometen a fer una gestió sostenible de les seves finques. Aquestes mesures abasten tant el tipus de cultius que es produeixen, el maneig des bestiar, com la gestió de la finca i els seus elements naturals.

 

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.