Back to top

Apadrina un animal del Centre de Recuperació de Fauna Silvestre de Menorca

Athenea, una òliba que viu al Centre de Recuperació
Fausto, una tortuga africana que vam salvar d'un atropellament
Horus, un falcó manxol per un accident de carretera
Nefertiti, una miloca amb lesions per electrocució
Gladiator, una àguila calçada que no pot caçar

 

A partir d’ara el GOB dona l’oportunitat d’apadrinar un animal del Centre de Recuperació. És una manera d’ajudar a la feina de conservació i educació ambiental per a mantenir la fauna de Menorca que es fa des d’aquest hospital d’animals silvestres. Es pot apadrinar a través de la web aporta.gobmenorca.com

Els animals que esperen ser apadrinats són els residents al Centre de Recuperació, que no poden ser alliberats a la natura per tenir alguna lesió irrecuperable. Aquests animals es mantenen en bones condicions i serveixen de suport important a les activitats d’educació ambiental que es realitzen a l’hospital d’animals.

La persona que desitgi apadrinar podrà triar l’animal que vulgui, i serà informada periòdicament del seu estat. Els apadrinaments tenen un cost mínim de 20 € anuals. Us demanam que doneu una ullada a la nova web d’apadrinament per veure els animals i totes les opcions.

El Centre de Recuperació també manté l’opció d’apadrinar de manera global el projecte, per un mínim de 50 € anuals, a través de la mateixa web. Totes aquestes aportacions ens ajudaran a mantenir i millorar la nostra feina en favor de la fauna de Menorca. Recordeu també que es pot desgravar fins un 75% dels apadrinaments a la declaració de renda.

Gràcies per col·laborar amb nosaltres!

Comentaris

Apadrina

Si s’apadrina un animal se’l pot visitar ? I una pregunta: es pot fer com a regal? Ho voldria pel meu nét Gràcies

Visites i regal

Hola Xisca, el Centre de Recuperació se pot visitar durant els mesos de juliol, agost i setembre. No hi ha cap problema perquè sigui un regal, només ho has d'indicar quan facis l'apadrinament.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.