Back to top

Àngels Gonyalons amb el Centre de Recuperació

Àngels Gonyalons amb l'òliba que va alliberar

L'actriu Àngels Gonyalons allibera una òliba rescatada pels voluntaris del Centre de Recuperació de Fauna Silvestre. El Centre, situat a les Pedreres de s'Hostal de Lithica, es pot visitar encara fins a finals de setembre.

Àngels Gonyalons ha participat en conegudes sèries de televisió (El cor de la ciutat, El Comisario, Betes i Films...) i en destacats espectacles musicals (Mar i cel, Estan tocant la nostra cançó...). Catalana d'origen menorquí, fa uns anys que ha establert la seva residència a Menorca. L'actriu va voler demostrar el seu suport a la feina d'atenció a la fauna accidentada que fan els voluntaris del Centre de Recuperació alliberant una òliba. Aquest animal va ingressar a l'hospital d'animals essent un poll caigut del niu.

El Centre de Recuperació s'ha pogut visitar durant tot l'estiu, i qui encara no ho hagi fet té l'oportunitat fins al 30 de setembre. L'horari és de 17h fins a la posta de sol. El diumenge estarà tancat. Està situat dins del recinte de les pedreres de Lithica. S'hi pot veure una bona representació de la fauna de Menorca, i conèixer els problemes que té.

Recordam també la campanya d'apadrinaments. El Centre té la necessitat de demanar aquesta ajuda a la gent per tirar endavant aquesta tasca, donada la insuficiència del finançament. Apadrina tu també!

Comentaris

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.