Back to top

Aneu a veure l'Àgora de la Sostenibilitat

Una àgora feta de palla, explica com Menorca contribueix als Objectius de Desenvolupament Sostenible. Es podrà visitar durant uns dies de 18 a 21 h.

L'ONU va aprovar en 2015 els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), una declaració per intentar alinear les polítiques mundials que, per primera vegada, contemplen la qüestió ambiental com un tema transversal en les estratègies de desenvolupament.

El GOB ha relacionat aquests ODS amb les pràctiques concretes que s'estan fent en el programa de custòdia agrària que s'aplica a Menorca.

Per donar a conèixer aquesta tasca, s'ha construït a una finca un espai delimitat per bales de palla encaixades, que s'ha denominat Àgora, i que convida a ser visitada per reflexionar, com es feia en el món antic, sobre els temes importants que afecten la societat. A dins l'Àgora hi ha una exposició informativa.

Les visites s'han de fer entre les 18 i les 21 hores, des del 31 de juliol fins l'11 d'agost. En altres horaris no hi haurà accés.

L'Àgora de la Sostenibilitat es troba a la finca de Turmadèn des Capità, al Km 1 del desviament que va a Migjorn des de la carretera general.

Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies als ajuts de Make Europe Sustainable for All i la Fundació Mava.

Comentaris