Back to top

Amaral visita el Centre de Recuperació de Fauna

 

En la seva recent visita a Menorca, Eva Amaral i Juan Aguirre es van interessar per venir al Centre de Recuperació. Van demostrar gran preocupació per la conservació de la fauna i van alliberar un milà recuperat pel centre. Aquí en teniu unes imatges de l'alliberament i posant amb alguns dels nostres voluntaris.

Amaral va actuar a Menorca en el marc de l'Splendid Festival del Teatre Principal de Maó, en col·laboració amb el Cicle Sons de Nit de Fonart. Va ser tot un plaer per l'equip del Centre de Recuperació acollir-los a les nostres instal·lacions, i rebre el seu suport a la feina que dia a dia anem fent per la fauna de Menorca.

Vam aprofitar l'ocasió per alliberar un milà que havia ingressat al Centre. Era un poll abandonat pels pares, que encara no volava i tenia símptomes d'intoxicació per raticides, amb hemorràgies pulmonars. Les cures veterinàries vam aconseguir salvar-lo, i al Centre ha après a volar i a sobreviure perfectament en llibertat. Podeu col·laborar amb nosaltres apadrinant un animal del Centre, que podreu veure a aquest enllaç.

Recordau també que el Centre de Recuperació es pot visitar també de dilluns a dissabte a partir de les 18 h. L'hospital d'animals s'integra de manera opcional dins la visita a les Pedreres de s'Hostal de Líthica.

El Centre de Recuperació de Fauna Silvestre funciona gràcies al conveni del GOB amb el COFIB, entitat que s’encarrega de la recuperació de la fauna silvestre a les Illes Balears. També compta amb l’ajuda del Consell Insular, a través de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera, i dels ajuntaments de Ciutadella, Maó, Es Mercadal, Ferreries, Sant Lluís i Es Castell, i d’algunes empreses col·laboradores.

Comentaris

Enhorabona per la vostra tasca

Visibilitat a través d'uns artistes que han demostrat en moltes cançons la seva sensibilitat cap als animals salvatges i cap a la mare natura en general. El concert que vaig gaudir va ser excel·lent. Per altra banda, llegint els ajuntaments col.laboradors en el projecte, fa un poc de vergonya que no hi siguin tots. Alaior, estireu-vos un poc. Joan

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.