Back to top

Àlvar Cardona Bendito, premi Pere Prats de Medi Ambient 2017

Àlvaro Cardona. Foto diari Menorca
Jurat del premi de 2017

Àlvar Cardona Bendito, ha estat designat, per unanimitat del jurat, guanyador del Premi Pere Prats de Medi Ambient 2017.

El jurat considera que Àlvar Cardona reuneix les qualitats per a ser mereixedor del premi Pere Prats 2017 pel seu amor a la natura i la transmissió dels seus coneixements científics, com a docent que va saber implicar als seus alumnes.

També, per la seva implicació en nombrosos projectes que han donat peu a entitats claus de la societat menorquina com l'Agrupació d'Història Natural de l'Ateneu, com a membre fundador de l'Institut Menorquí d'Estudis, assessor de l'Enciclopèdia de Menorca i estret col·laborador amb Pere Prats com a fundadors del GOB Menorca, del qual n'és soci nombre u.

Activista de base en la defensa, d'entre d'altres, de la preservació de s'Albufera des Grau, sempre des de la discreció.

En definitiva, com l'autèntic impulsor de la mentalitat d'estima i respecte cap a la natura.

El jurat ha estat format per Jaume Obrador, president del GOB Menorca; Francesc Pons, soci de l'entitat escollit per sorteig; Alejandra Marín, directora retirada de l'Escola d'Adults de Maó; Àngels Hernàndez, arxivera municipal; Carme Crespo, responsable del Centre BIT Menorca i David Arquimbau, fotoperiodista.

El premi serà entregat en un acte públic el pròxim dissabte 18 de novembre, a les 19 hores a la sala d'actes del Molí del Rei de Maó, al que convidam a tothom que vulgui aprofitar per a retre el merescut homenatge a Àlvar Cardona Bendito.

Comentaris

Reconeixement merescut

Enhorabona, tenc un record molt entranyable de les seves classes de ciències a l'institut. És una gran persona, que es va comprometre amb la conservació de la natura en temps difícils.

Premi Pere Prats

Molt content del merescut reconeixement. Una nissaga exemplar en l'estudi i la estima de la naturalesa. Primer va ser el seu pare José Cardona en el seu mític laboratori de ciències naturals de l'institut de Maó i després ell, n'Alvaro, al mateix institut, a l'Agrupació d'Història Natural de l'Ateneu i en la fundació del GOB. Un encert la seva tria en aquest any de commemoració. Una abraçada Paco Mercadal

Premi Pere Prats a Alvaro Cardona

Enhorabona al professor Álvaro Cardona per aquest merescut premi!. Tant ell com en Pere Prats varen ser els meus mestres, així que li vull transmetre no només la meva admiració sinó també el meu agraïment, perquè em va transmetre l'interès per la natura i per la ciència de la vida. Juan Rita

Felicitats pel premi

Doble felicitació: al professor Cardona per rebre'l, mai no oblidaré les seves classes a l'Institut, plenes d'amor per la matèria que donava (ja heretada de son pare), una estima que sabia transmetre a la perfecció; també felicitar el GOB per l'encert en reconèixer amb aquest premi la trajectòria d'Àlvar Cardona dins i fora de l'ensenyament i en la seva militància activa i discreta a favor de la conservació.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.