Back to top

Alliberats 14 mussols al Toro

Molta gent va acudir a l'alliberament

Divendres passat va tenir lloc una trobada de voluntaris del Centre de Recuperació per alliberar 14 mussols salvats gràcies a la seva feina.

Un bon grup de gent va assistir a l'acte dalt el Toro. Els mussols són ocells nocturns que cacen insectes i petits rosegadors. El fet de criar en ambients urbans fa que els polls que cauen del niu es vegin exposats a un munt de perills. Aquests animals, trobats per la gent, arriben al GOB i són criats per voluntaris formats. Després aprenen a volar i a caçar a les instal·lacions del Centre de Recuperació i, quan està garantit que es poden valer per ells mateixos, són alliberats.

La trobada de voluntaris d'aquesta època s'ha convertit en un acte de reconeixement i agraïment a la seva feina, sense la qual no es podrien obtenir els percentatges d'èxit actuals. El Centre de Recuperació treballa amb la supervisió de Jaume Pons Bagur, veterinari del COFIB. Actualment el finançament públic s'ha vist reduït a les aportacions indirectes del COFIB i a les de l'Ajuntament des Mercadal, i no arriben a cobrir la meitat del pressupost. Per tant, es necessita de les aportacions de la gent per a poder mantenir la nostra feina.

Una manera de col·laborar amb l'hospital d'animals de fauna silvestre del GOB és apadrinant una part del Centre. Podreu trobar més informació en aquest enllaç, o al telèfon 971 350 762.

El Centre de Recuperació es pot visitar de dilluns a dissabte, de 18 a 21 h, a les Pedreres de s'Hostal de Líthica.

Podeu veure més fotos de la trobada clicant aquí.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.