Back to top

Alliberació d’un milà apadrinat

Moment de l'alliberament amb voluntaris i padrins
Moment de l'alliberament amb voluntaris i padrins

Un milà recuperat és alliberat en un acte d’agraïment a les persones que apadrinen el Centre de Recuperació de Fauna Silvestre. Els apadrinaments contribueixen de manera important al manteniment de l’activitat de l’hospital d’animals.

Na Marga, una de les persones que apadrinen el Centre de Recuperació cada any, va ser l’encarregada de tornar al cel de Menorca el milà, una vegada totalment restablert del seu estat crític amb el que va ingressar. Ha estat un cas difícil, amb una molt bona feina veterinària i de recuperació realitzada pels professionals i voluntaris del Centre de Recuperació. Aquest milà és nascut enguany i es va trobar totalment desnodrit i amb la meitat del pes normal. Després de casi dos mesos de cures i entrenaments ha recuperat perfectament la salut i la forma física.

El Centre de Recuperació de Fauna Silvestre compta amb el finançament bàsic del COFIB, complementat pel Consell Insular i els ajuntaments de Maó, Ciutadella, Es Mercadal, Ferreries i Sant Lluís. Així i tot necessita l’ajuda de persones voluntàries per mantenir l’activitat els 365 dies de l’any, i també són d’una gran ajuda els apadrinaments. Trobareu més informació de com apadrinar clicant aquí. Gràcies a totes les persones que ens ajudau en aquest projecte per la fauna de Menorca.

Comentaris

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.