Back to top

Aliança entre músics i socis i sòcies del GOB

Aquelles persones que estiguin associades al GOB i que aconsegueixin noves afiliacions a l'entitat, tindran com obsequi una entrada gratuïta en el concert que Anna Ferrer i Clara Peya ofereixen el 16 d'agost al Claustre del Carme de Maó.

El festival Aglaia, dedicat al talent femení en l'escena musical, ha establert una col·laboració amb el GOB consistent en una fila zero que s'adjudicarà als socis i sòcies que aportin noves inscripcions a l'associació.

La cantant Anna Ferrer s'està convertint en un dels principals exponents femenins de la cançó menorquina, amb essències molt arrelades a l'illa. Per la seva part, la pianista Clara Peya ha estat reconeguda recentment amb el Premi Nacional de la Cultura 2019 i es nodreix d'estils variats com el clàssic, el jazz o el hip hop. S'espera que el concert que oferiran a l'agost sigui un dels esdeveniments de l'estiu menorquí.

Aglaia Festival vol sumar la projecció femenina i l'aposta de conservació ambiental de Menorca en la seva programació cultural. El GOB agraeix aquesta visió i per això s'ha establert la col·laboració esmentada.

Les places són limitades. A partir d'avui, aquell soci o aquella sòcia que ens presenti una nova persona que s'associï, tindrà reservada una entrada pel concert del 16 d'agost. I també una entrada per a la nova persona associada. Que corri la veu.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.