Back to top

Ajudeu a la mare eriçona

En aquest vídeo podreu veure la feina que es fa al Centre de Recuperació de Fauna Silvestre, el nostre hospital d'animals que atén els exemplars silvestres accidentats de Menorca.

El GOB du a terme aquesta feina perquè l'administració pública no té cap servei a Menorca d'aquest estil. Els costos d'aquest centre són infinitament més baixos que els de Mallorca i d'Eivissa (que es gestionen amb un consorci públic). Però el Govern Balear no ha complert el seu compromís d'aportar l'ajut acordat per 2011 i això ens ha generat un dèficit important.

Volem mantenir aquest servei i les instal·lacions que tenim, per fer possibles coses com la de la família d'eriçons que surten al vídeo, però necessitam aconseguir el suport de les persones que creguin amb la necessitat d'ajudar la fauna silvestre.

És per aquest motiu que demanam que, si podeu, ens ajudeu amb un donatiu a partir de 10 euros, amb el sistema que trobeu més adient. A l'apartat Col·labora del web, trobareu els diferents sistemes que podeu emprar. Moltes gràcies.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.