Back to top

Ajuda l'hospital d'animals

Alliberament de mussols recuperats a l'hospital d'animals

El GOB intentarà mantenir en funcionament el Centre de Recuperació de Fauna Silvestre tot i la negativa del Govern Balear de col·laborar en el seu finançament. La Conselleria de Medi Ambient ha deixat ben clar que dedicarà tot el pressupost de què disposa al centre de Mallorca, deixant desemparades a les altres illes.

El GOB demana ajuda per poder seguir atenent els animals ferits de Menorca. Creim que és una iniciativa totalment necessària, que dóna resposta a una demanda social, a la vegada que pal·lia els impactes negatius que la vida moderna causa sobre la nostra fauna.

Es pot ajudar al manteniment de l'hospital d'animals silvestres de diferents maneres. Una és fer-se voluntari del centre, ajudant-nos a mantenir les instal·lacions o a tenir cura dels animals ingressats.

Una altra manera de col·laborar és fent aportacions econòmiques destinades al centre. El pressupost que es necessitarà per 2012 és d'uns 35.000 €, i ens aquest moment estem molt lluny de poder cobrir-lo. Per tant totes les aportacions, grosses o petites, seran benvingudes.

El GOB està intentant també trobar empreses que vulguin compartir aquest projecte amb nosaltres. Pensam que és una activitat que encaixa perfectament amb les cada vegada més necessàries polítiques de responsabilitat social que han de tenir les activitats econòmiques. Per tant, volem fer una crida a qualsevol empresari que vulgui ajudar l'hospital d'animals.

Al telèfon del centre de recuperació, 619 834 597, o al del GOB, 971 350 762, es poden aclarir dubtes i atendre suggerències per trobar meneres d'ajudar a fer viable aquest servei.

Pensam que no s'entendria que a una illa caracteritzada per la seva sensibilitat ambiental, com és Menorca, deixàs d'existir l'únic centre dedicat a l'assistència als animals silvestres accidentats. Una vegada l'administració competent ha manifestat que se'n desentén de la seva responsabilitat, depèn ara de tots nosaltres.

Comentaris

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.