Back to top

Àguila calçada ferida per escopeta ingressa al Centre de Recuperació de Fauna Silvestre

Radiografia del soter on s'aprecien perdigons i la fractura d'ala

El GOB ha denunciat un nou cas d'espècie protegida ferida per escopeta, que ha ingressat recentment al Centre de Recuperació de Fauna Silvestre. Es tracta d'una àguila calçada, coneguda a Menorca com a soter o espolsamates. És el segon soter ingressat per aquest motiu enguany.


El soter es va localitzar a la zona de La Vall a Ciutadella. En la radiodrafia que se li va practicar s’observen diferents perdigons d’escopeta de caça repartits pel cos, que li han produit una fractura del cúbit de l’ala dreta. L’animal es recupera a les instal·lacions del Centre de Recuperació de Fauna.


És molt preocupant que fets com aquest es venguin repetint, i més tenint en compte que segur que sols se'n detecten una mínima part. És increïble en una illa on es presumeix de tenir una sensibilitat especial pel medi ambient. Seran una minoria els caçadors que fan aquestes salvatjades, però fan molt de mal. Pel que animam a que si algú té informació sobre aquest cas, o qualsevol altre, que ens ho comuniqui. Per la nostra part ho hem denunciat a les autoritats competents per a que ho investiguin i apliquin les sancions previstes per la llei.

Comentaris

Soter

.. quien haya disparado contra un aguila demuestra un desequilibrio de gran magnitud. .. ya falta menos para cargarnos el planeta!!! Animoo

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.