Back to top

Adopció de litoral 2.0, el programa d’adopció de trams es renova

El GOB organitza uns tallers dirigits als participants i persones interessades en el programa d’adopció de trams de litoral que s’actualitza per facilitar i simplificar les tasques.

Ara fa un any i mig que la població de Menorca es va bolcar en un projecte participatiu ciutadà que buscava implicar als participants en la protecció i conservació del litoral, així com afavorir el coneixement i el compromís de la gent amb el medi marí.

Fins a la data, han passat pel programa més de 1800 persones dividides en 110 grups que han adoptat 115 platges, cales o trams de la costa. Els grups han realitzat més de 250 actuacions en les quals han observat, recol·lectat dades i cuidat els trams que havien adoptat.

Les dades que s’han recopilat s'estan guardant a una base de dades que l’Observatori Socioambiental de Menorca ha emprat per fer un indicador específic de ciència ciutadana i que es penjarà pròximament a la seva pàgina web.
Per aquests motius hem organitzat uns tallers per:
    • Repassar els objectius del programa.
    • Agrair la tasca dels participants i destacar la seva importància presentant l’indicador que ha fet l’OBSAM amb les dades que es van recopilar l’any 2020.
    • Mostrar els canvis que s’estan implementant per facilitar les actuacions dels grups.
    • Obrir un espai per compartir dubtes i aportacions que podrien millorar l'experiència dels participants.

Els tallers, oberts a tothom, es realitzaran a:
    • MAÓ - Dimarts 5 d'abril a les 18:00h al Molí del Rei, Camí des Castell, 53.
    • CIUTADELLA - Dijous 7 d'abril a les 18:00h a la Casa de Cultura, carrer Hospital de Santa Magdalena, 1.
    • ES MERCADAL - Divendres 8 d'abril a les 18:00h a l’antiga biblioteca, carrer Lepanto, 17.
    • SESSIÓ VIRTUAL - Dimarts 12 d'abril a les 18:30h amb enllaç que enviarem a les persones interessades.

Per aquelles persones que vulguin assistir agrairíem que envieu un correu electrònic info@gobmenorca.com indicant nom i llinatges així com a quina de les quatre trobades voleu participar.

Aquest programa compta amb el suport de Marilles.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.