Back to top

A punt la segona jornada del seminari

Primera jornada del seminari

El proper dissabte, 8 de febrer, tindrà lloc la segona jornada del Seminari Agricultura i Medi Ambient, al Centre de Convencions des Mercadal. Encara estas a temps d'apuntar-te!

Després de l'èxit de la primera jornada, tant per la participació com pels temes tractats, aquest dissabte es donaran a conèixer noves experiències. La primera xerrada anirà a càrrec d'Andreu Vila, enginyer agrònom, que ens introduirà a la “Fruticultura Ecològica”, des de la importància del diagnòstic de la tanca i la seva aptitud, passant pel disseny del cultiu fins a les tècniques bàsiques de producció i gestió sanitària.

Llavors, es donaran a conèixer dues iniciatives que s'estan desenvolupant a Menorca. La primera, na Mª Antònia de Torralbet ens explicarà la seva experiència en venda directa d'embotits i formatge, i la segona, n'Isabel de La Concepció, que ens explicarà com ha estat possible la recuperació de les salines de Fornells i la producció de flor de sal.

Per apuntar-vos podeu telefonar a les oficines del GOB, al 971350762, o enviant un correu electrònic a nllabres@gobmenorca.com. Vegeu el tríptic  adjunt.

El Seminari està emmarcat dins el projecte pilot "Cultivant Sinergies" cofinançat pel Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i FEADER i la col·laboració del Consell Insular de Menorca.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.