Back to top

A punt de començar el curs per excursionistes

La setmana que ve comença el curs de formació ambiental per excursionistes «La tardor a Menorca». Es basa en excursions per conèixer la geologia, les plantes, els bolets i la fauna de Menorca, complementades amb xerrades. Encara hi queden places per apuntar-vos.

Poder entendre el paisatge que ens trobam quan sortim d’excursió, les roques, les plantes, ens fa gaudir molt més de l’experiència i ens permet apreciar millor la riquesa ambiental de Menorca. Aquest curset pretén donar uns coneixements bàsics i actualitzats sobre les roques, les plantes, els bolets i la fauna de Menorca, i com s’interrelacionen en el paisatge. Així com facilitar les eines per anar ampliant aquests coneixements i mantenir-se al dia.

l curset s'estructurarà en unes explicacions teòriques, els divendres capvespre, i quatre excursions pràctiques, els dissabtes matí. Tindrà lloc els dies 8, 9, 15, 16, 22, 23, 29 i 30 de novembre . Trobareu informació més detallada en el document adjunt. Per assistir-hi és necessari apuntar-se. En total té un cost de 80 euros (40 euros pels socis) i per inscriure't ho pots fer enviant un correu a administracio@gobmenorca.com o per telèfon al 971 35 07 62. Les places són limitades.


Aquest curset compte amb el suport del Consell Insular Insular de Menorca i l'Agència Menorca Reserva de Biosfera.

Comentaris

Excursiones de tardor

Me gustaría inscribirme a este taller de excursiones de Menorca y de descubrir su fauna y flora. Como he de confirmar la reserva? Gracias!!

Per apuntar-se

Hola Ana Isabel, Per assistir-hi és necessari apuntar-se. Ho pots fer enviant un correu a administracio@gobmenorca.com o per telèfon al 971 35 07 62.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.