Back to top

A l'agost, més activitats en família a l'Hospital d'Animals!

Programa de les activitats d'aquest estiu
Taller d'identifiació d'aus i plomes
Fotocol ornitològic
Becs i potes

Aquest dijous 2 d'agost, de 18.00 a 20.00 hores, començam un nou cicle d'activitats en família a l'Hospital d'Animals. Aquest dijous, sobre els ocells.

Durant aquest mes podreu conèixer amb més profunditat els ocells, les tortugues, els calàpets, les espècies invasores i com funciona el nostre centre de recuperació. Tot amb activitats dinàmiques i divertides per a tota la família que han preparat els nostres voluntaris. Com sempre no hi faltaran els tallers d'estampar samarretes amb els vostres animals preferits.

També podreu gaudir d'una visita guiada a les instal·lacions i descobrir quina és la tasca que s'hi realitza, observant animals com els milans, la miloca, òlibes, tortugues de terra, aquàtiques, etc.

Aquest dijous no us perdeu les activitats sobre ocells, descobrirem com els seus becs i potes s'adapten a cada ambient, podrem identificar plomes i ocells amb l'ajuda dels nostres voluntaris. També hi haurà  manualitats i la possibilitat de pintar-nos la cara amb el nostre animal preferit!

Per si fós poc, a les 20.00 hores alliberarem un xòric que ha estat recuperat al centre després de patir una fractura en una ala.

Consulta el programa que hem preparat!

 

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.