Back to top

375 metres quadrats apadrinats

Els animals necessiten la teva ajuda

Ja tenim 375 metres quadrats apadrinats del Centre de Recuperació de Fauna. Ens en falten 225 per cobrir les necessitats de funcionament d'aquest 2012.

En els metres apadrinats hi ha inclosa l'ajuda que Binipreu ens entregarà avui, ja que el nostre projecte ha estat elegit per votació dels seus clients del Club Bonacompra.

Volem fer públic el nostre agraïment a Binipreu per la seva iniciativa de donar suport a projectes solidaris de Menorca, i als seus clients que han reconegut el projecte del Centre de Recuperació amb els seus vots.

El Centre de Recuperació de Fauna Silvestre intenta donar resposta a la necessitat d'atenció als animals accidentats que es troba la gent. Amb el que portem d'any ja hem recollit 250 animals que requerien atenció veterinària.

El finançament públic del Centre és totalment insuficient per cobrir els mínims requeriments de funcionament, tot i l'ajuda d'un bon grup de persones voluntàries. Per açò tenim en marxa la campanya Apadrina 1 m2 del Centre de Recuperació, esperant que amb les vostres aportacions el centre pugui subsistir.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.