Back to top

2015 a l'hospital d'animals del GOB

Un falcó atès al Centre de Recuperació de Fauna Silvestre del GOB

Presentam la memòria anual de 2015 del Centre de Recuperació de Fauna Silvestre de Menorca. Va en ascens el nombre d'animals ingressats amb necessitat de ser atesos. Aquest bon resultat no haguera estat possible sense l'esforç dels voluntaris, ja que es segueix amb problemes de finançament. Necessitam que més persones apadrinin el centre per a garantir el seu bon funcionament.


L'any 2015 hem atès 836 animals. 329 eren animals autòctons amb necessitat d'assistència veterinària, l'any amb més ingressos. La resta eren 501 tortugues de terra provinents de captivitat i 6 animals exòtics amb potencial invasor. Dels 329 animals assistits, 134 han pogut ser alliberats altra vegada al seu medi.


Es segueix en una situació d'inestabilitat econòmica i finançament inferior al desitjable. Tot i que es cerca diversificar les fonts de finançament. S'ha obert al públic el centre durant l'estiu, gràcies a la col·laboració de Lithica. Hem seguit amb la campanya d'apadrinaments. Durant 2015 la clínica veterinària Jaume Pons va ajudar al finançament del centre, gràcies a la seva contractació per part del COFIB. Pel que fa a les administracions, s'ha rebut ajuda del Consell Insular i els ajuntaments de Maó i Es Mercadal. La realitat és que no s'han aconseguit els ingressos al nivell necessari, pel que les mesures de contenció en la despesa segueixen sent importants. Si els resultats es poden considerar bons és gràcies a la feina d'un bon nombre de persones voluntàries, que ajuden a realitzar tasques com el manteniment de les instal·lacions, recollida d'animals o cria de polls orfes.
Segueix en marxa la campanya Apadrina 1 m2 del Centre de Recuperació, donant l'oportunitat a tothom que vulgui d'ajudar-nos a seguir realitzant aquesta feina necessària per la gent i la fauna de Menorca.

Adjuntam la memòria.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.