Back to top

16 joves menorquins fan un Lip Dub pel planeta

Ahir dijous 27 de setembre, al Molí del Rei, va tenir lloc la première del lip dub “Un Lip Dub pel planeta!”, amb l'assistència dels joves protagonistes del lip dub, els seus amics i familiars i també els organitzadors i col·laboradors del projecte.

Aquest vídeo és fruit de la iniciativa juvenil que porta el mateix nom i que es va desenvolupar del 20 al 26 d'agost as Pinaret, Ciutadella, amb la participació de 16 joves menorquins.

L'objectiu de la iniciativa era fomentar la participació d'aquest col·lectiu entorn els problemes mediambientals que actualment enfronta la nostra societat. Els 16 joves, d'edats compreses entre 14 i 19 anys, van crear i dissenyar ells mateixos el lip dub. Per fer-ho possible es van facilitar una sèrie de tallers i dinàmiques prèvies per fomentar la reflexió i creativitat dels joves. Les temàtiques versaven sobre el nostre consum i les seves conseqüències. Es van fer tallers sobre comerç just, impactes i alternatives del consum, publicitat, etc. També es van combinar amb tallers d'expressió artística i formació audiovisual, per tal de capacitar als joves a dur a terme el seu propi lip dub. Tampoc hi van mancar la platja, els jocs i el bon humor.

Iniciatives com aquesta possibiliten la creació d'espais de diàleg i interacció entre els joves per tal de donar sortida a les seves inquietuds respecte el món actual, incentivar l'esperit crític i la participació ciutadana i sentir-se capacitats per propiciar el canvi.

Aquest projecte ha estat possible gràcies al patrocini del Programa Joventut en Acció i del Consell Insular de Menorca i de la col·laboració de Càritas Diocesana de Menorca i de l'Ajuntament de Ciutadella.

En aquesta notícia podeu veure el lip dub, i clicant aquest enllaç, no us podeu perdre el seu Making Off!

Comentaris

Lip Dub

Felicitats per aquests joves... però hauria estat molt millor -moltíííssim millor- si ho haguessin fet cantant en menorquí.

lip dub

molt guapo...però que molt guapo...però esteu en terres menorquines no??? i el nostre idioma??? hagues estat molts més super bé!!!

enhorabona

Fantàstic! però també opino que hauria d'haver música nostra. Ah! on és el making off?

Enhorabona

Hola Joana.Gràcies. Has de clicar damunt la paruala Making off, just al final de l'escrit, per veure'l.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.